20
Dhj
2016

Faqe e re Interneti e Rapid Bild!

Faqja e re e Rapid Bild është e lëshuar në përdorim. Të gjithë personat e interesuar për bashkëpunim mund t’i gjejnë të gjitha informacionet e nevojshme për kontakt në të njëjtën faqe, si edh...

Më shumë

23
Qer
2015

Njoftim për punësim në Rapid Bild

Rapid-Bild doo Kumanovë është themeluar në vitin 2012. Veprimtaria e saj themelore është ndërtimi i objekteve të ndërtimit të lartë dhe të ulët. Për nevojat e kompanisë tonë kemi nevojë për: ...

Më shumë

Kërkoni ofertë për bashkëpunim